fbpx

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja

Upravljalec in lastnik spletne strani www.resolucija.si je RESOLUCIJA, Urška Krajnc s.p.

Upravljalec se po najboljših močeh trudi zagotavljati najbolj točne in ažurne podatke na spletni strani.

Vsebina je informativnega značaja, zato upravljalec ne prevzema nobene odgovornosti za napake, pomanjkljivosti, točnost vsebine ali morebitno izgubo ali škodo (posredno ali neposredno; materialno ali nematerialno), ki bi nastala zaradi ali izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe, nezmožnosti uporabe spletne strani ali odločitve sprejete na podlagi informacij objavljenih na tej spletni strani. Uporabniki vsebino na tej strani uporabljajo na lastno odgovornost.

Upravljalec ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb ali povezave, ki bi vodile do njih s te spletne strani.

Upravljalec lahko vsebino kadarkoli spremeni (deloma ali v celoti) ne glede na razlog ter brez predhodne najave.

Upravljanje podatkov

Upravljalec spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani.

Če uporabnik posreduje osebni podatek preko spletne strani www.resolucija.si ali ga vpiše v katerikoli obrazec, upravljalec spoštuje uporabnikovo zasebnost in namen zbiranja podatka. Podatki niso dostopni tretjim osebam, dani v najem ali prodani.

Upravljalec spletne strani www.resolucija.si avtomatsko zbira podatke o uporabi strani z Google Analytics. Podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Podatki bodo uporabljeni za izboljšanje uporabniške izkušnje ali izboljšave spletne strani.

Avtorske pravice

Vsebina na spletni strani www.resolucija.si je last upravljalca RESOLUCIJA, Urška Krajnc s.p. in je v skladu z zakonodajo predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. ©RESOLUCIJA, Urška Krajnc s.p. // Vse pravice pridržane.

Za uporabo vsebine je potrebno izrecno pisno dovoljenje upravljalca spletne strani, v nasprotnem primerju je takšna uporaba prepovedana.

O podjetju

Naziv podjetja: RESOLUCIJA, grafične in digitalne komunikacije, Urška Krajnc s.p.,

Skrajšano: RESOLUCIJA, Urška Krajnc, s.p.

Sedež podjetja: Podgorje pod Čerinom 13, 3213 Frankolovo

Upravna enota: Celje

Davčna številka: SI47018437

Matična številka: 8599106000

Dejavnost: M 73.110 DEJAVNOST OGLAŠEVALSKIH AGENCIJ

IBAN: SI56 6100 0002 3672 809 (Delavska hranilnica)

Email: [email protected]

Telefon: +386 40 811 838