fbpx

produktno fotografiranje

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

ZA SPLETNE TRGOVINE

Profesionalna produktna fotografija za fotografiranje izdelkov je primerna za predstavitev produktov na spletnih straneh, socialnih omrežjih ali v tiskovinah.

STATIČNA 2D

PRODUKTNA FOTOGRAFIJA

produktna-fotograifja

DINAMIČNA 360°

PRODUKTNA FOTOGRAFIJA

INTERAKTIVNA 360°

PRODUKTNA FOTOGRAFIJA

*zavrti & približaj

Pomen kakovostnih

FOTOGRAFIJ IZDELKOV

za e-trgovino

Ste že kdaj iskali in našli izdelek, kjer je pisalo “fotografija ni na voljo”, ali ste opazili, da je fotografija tako zamegljena, da dejansko ne vidite kakovosti izdelka ali pa je na voljo samo ena fotografija? Ali ste zaradi tega bolj pripravljeni na nakup? Seveda ne! Slabe fotografije ali pomanjkanje produktnih fotografij v današnjem vizualnem svetu za spletno poslovanje niso sprejemljive.

Eden najpomembnejših vidikov spletne prodaje je ustvarjanje zaupanja v vaš izdelek in podjetje. Slike oz. fotografije so edini način, da kupec e-trgovine vidi, kaj dobi. Negotovost oz. neprepričanost o karakteristikah izdelka je poleg cene najpogostejši vzrok, da izdelki obstanejo v spletnih nakupovalnih vozičkih oz. košaricah brez končnega nakupa.

VITAPUR

Podjetje s sloganom “Passion for living” v svojih fizičnih in spletnih trgovinah ter na drugih prodajnih kanalih (Amazon) ponuja svoje izdelke za dom in dobro počutje.

Neodymius

Podjetje Neodymius je vodilno slovensko podjetje za proizvodnjo in prodajo samovarovalnih magnetnih vozičkov za spuste po strmih ziplinih.

SUPTECH

Podjetje SupTech ponuja visokokakovostne slušalke – SupPods.

BLUEDESIGN by westblue

Bluedesign by westblue je slovensko podjetje, ki proizvaja oblačila za šport in prosti čas, delovna in službena oblačila.

sirarstvo tinka

Sirarstvo Tinka je prekmursko podjetje, ki proizvaja mlečne izdelke (jogurte, sir, in ostale mlečne izdelke).

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

S podjetjem Resolucija smo pri postavitvi nove spletne strani in trgovine uporabili fotografije, animacije in 360° produktne fotografije. Slednji način nam omogoča, da našim kupcem predstavimo izdelek, kot bi jim ga lahko fizično na predstavitvenih sejmih, ki so trenutno odpovedani. Obiskovalci naše spletne strani si na prikazu izdelka, tako lažje pogledajo sam produkt.

dezziv-zan

Žan Stakne

CEO @ Dezziv

Zadovoljstvo naročnika na prvem mestu

Profesionalen pristop

Hitro odzivnost

Datoteke hitro prejmete preko spleta

Sodelovanje in razvoj glede na potrebe

KAKO POTEKA Proces?

01.

Dogovorimo se o načinu izvedbe, časovnici in končnih formatih

 

02.

Dostavite nam izdelke

Fotografiramo izdelke v studiu

 

03.

Prejmete končne datoteke

Prejmete izdelke

2-check-PDCA

ZAČNIMO

PROJEKT